• Святий Дух, що проживає в мені - Єдиний Вірний Спосіб Отримання Святого Духа

  • 著者: The New Life Mission
  • ポッドキャスト

Святий Дух, що проживає в мені - Єдиний Вірний Спосіб Отримання Святого Духа

著者: The New Life Mission
  • サマリー

  • Сьогодні у християнстві питання “відкуплення гріхів” та “отримання Святого Духа” обговорюються чи не найбільше. Проте дуже мало людей мають досконале знання цих двох речей, тоді як вони є найважливішими в християнстві. І що гірше, ми не маємо жодного побудованого на Біблії вчення, котре б дало нам чіткі відповіді на ці питання. Багато християнських авторів прославляли дари Святого Духа та описували життя людини, у котрій мешкає Святий Дух. Та жоден з них не наважився відповісти на запитання “який вірний спосіб отримання Святого Духа?“ Чому все так склалось? І як це не дивно, вони не могли написати, тому що не мали повних та необхідних для цього знань. Як сказав пророк Осія: “Погине народ Мій за те, що не має знання,” в наш час багато християн впадають у релігійний фанатизм з надією отримати Святого Духа. Вони вірять, що отримають Святого Духа, досягнувши стану істерики. Не буде перебільшенням сказати, що їхня так-звана віра опускає християнство до рівня тривіального шаманізму, та що цей фанатизм походить від сатани. Автор, преп. Пол Ч. Джонг, сміливо проголошує правду. Він якнайповніше розглядає найнеобхідніші речі, яких довго уникало багато духовних авторів. Він вперше дає означення “народженню знову” та “отриманню Святого Духа” та пояснює нерозривний зв’язок між цими двома фундаментальними поняттями. Він подає безліч важливих речей про Святого Духа, від “ознак, з допомогою яких можна розрізняти духів” до “шляху до життя, повного Святого Духа.” За детальнішою інформацією автор рекомендує звернутись до змісту цієї книги, що знаходиться на цій веб-сторінці.
    Copyright © 2004, видавництво Гефзібах
    続きを読む 一部表示
activate_samplebutton_t1
エピソード
  • 1. Святий Дух діє згідно Божої обітниці (Дії 1:4-8)
    2022/12/20

    Одного разу під час молитви я мав таке відчуття, ніби Святий Дух у вигляді вогненних язиків сходив на мене. Та це тривало недовго. Незабаром це відчуття зовсім зникло під впливом гріхів, які накопичувались у моєму серці. Ось чому зараз я хочу розповісти вам істину про Святого Духа, що перебуватиме в нас завжди. Мова йтиме не про фальшиве “отримання Духа”, якого можна легко “вигнати” гріхом, але про правдиве Євангеліє. Святий Дух, про якого я розповім вам у цій книзі, не є чимось, що можна одержати з допомогою старанних молитов. Отримати Його можна тільки через віру в Євангеліє Води та Духа.

     

    https://www.bjnewlife.org/ 
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission 
    https://www.facebook.com/shin.john.35 

    続きを読む 一部表示
    23 分
  • 2. Чи можна власними силами отримати Святого Духа? (Дії 8:14-24)
    2022/12/20

    Беручи за основу даний уривок з Біблії, я хочу дати вам науку про те, чи можна “отримати Святого Духа власними зусиллями”. Апостоли в часи ранньої церкви одержали силу від Господа і були послані Ним в різні місця для служіння. В книзі Дії описано кілька надприродних явищ. Одне із них полягало в зісланні Святого Духа на тих віруючих, на голови яких апостоли покладали руки. Біблія каже нам: “Коли апостоли покладали руки на голови тих, котрі ще не одержали Святого Духа, навіть якщо вірили в Ісуса, то ті сповнялися Духом Святим”.
    Тоді як вони могли одержати Святого Духа через покладення рук? У ті часи біблійне слово Боже усе ще знаходилося в стадії написання і робота ще не була довершена, тому Бог дав апостолам силу для виконання Його місії. Він Сам перебував з апостолами і робив через них безліч чудес та знамень. Це був особливий час, коли Бог робив чуда і давав знамення, які люди могли побачити на власні очі. Все це апостоли робили для того, щоб змусити людей повірити, що Ісус - Син Божий і Спаситель. Господь хотів через апостолів показати силу Святого Духа, щоб переконати усіх, що Ісус Христос - Бог, Син Божий і Спаситель. Якби в часи ранньої церкви Святий Дух не творив чуда, то ніхто б не повірив, що Ісус - Спаситель.

     

    https://www.bjnewlife.org/ 
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission 
    https://www.facebook.com/shin.john.35 

    続きを読む 一部表示
    1 時間 16 分
  • 3. Чи Ви отримали Святого Духа, коли увірували? (Дії 19:1-3)
    2022/12/20

    Яке Євангеліє проповідував Павло? Він проповідував Євангеліє Хрещення Ісуса і Його Крові. В книзі Дії 19:1-2 написано: “І сталося, що коли Аполлос перебував у Коринті, то Павло, перейшовши горішні країни, прибув до Ефесу, і деяких учнів знайшов, та й спитав їх: Чи ви Духа Святого одержали, як увірували?” Таким чином, ці люди вірили в Ісуса, не надаючи значення Його Хрещенню. Вони не знали про чудове Євангеліє, що дозволяє отримати Святого Духа. Ось чому запитання Павла: “Чи ви Духа Святого одержали, як увірували?” було несподіваним для деяких учнів з Ефесу. Інші люди звичайно запитували їх “Чи ви вірите в Ісуса?” Але Павло зовсім несподівано поставив їм це питання для того, щоб вони могли отримати Святого Духа, обновивши свою віру чудовим Євангелієм. Служіння Павла полягало в проповідуванні доброї звістки Хрещення Ісуса і Його Крові. Павло, Петро й Іван також свідчили про Хрещення Ісуса від Івана Хрестителя.

    https://www.bjnewlife.org/
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission
    https://www.facebook.com/shin.john.35

    続きを読む 一部表示
    25 分

あらすじ・解説

Сьогодні у християнстві питання “відкуплення гріхів” та “отримання Святого Духа” обговорюються чи не найбільше. Проте дуже мало людей мають досконале знання цих двох речей, тоді як вони є найважливішими в християнстві. І що гірше, ми не маємо жодного побудованого на Біблії вчення, котре б дало нам чіткі відповіді на ці питання. Багато християнських авторів прославляли дари Святого Духа та описували життя людини, у котрій мешкає Святий Дух. Та жоден з них не наважився відповісти на запитання “який вірний спосіб отримання Святого Духа?“ Чому все так склалось? І як це не дивно, вони не могли написати, тому що не мали повних та необхідних для цього знань. Як сказав пророк Осія: “Погине народ Мій за те, що не має знання,” в наш час багато християн впадають у релігійний фанатизм з надією отримати Святого Духа. Вони вірять, що отримають Святого Духа, досягнувши стану істерики. Не буде перебільшенням сказати, що їхня так-звана віра опускає християнство до рівня тривіального шаманізму, та що цей фанатизм походить від сатани. Автор, преп. Пол Ч. Джонг, сміливо проголошує правду. Він якнайповніше розглядає найнеобхідніші речі, яких довго уникало багато духовних авторів. Він вперше дає означення “народженню знову” та “отриманню Святого Духа” та пояснює нерозривний зв’язок між цими двома фундаментальними поняттями. Він подає безліч важливих речей про Святого Духа, від “ознак, з допомогою яких можна розрізняти духів” до “шляху до життя, повного Святого Духа.” За детальнішою інформацією автор рекомендує звернутись до змісту цієї книги, що знаходиться на цій веб-сторінці.
Copyright © 2004, видавництво Гефзібах

Святий Дух, що проживає в мені - Єдиний Вірний Спосіб Отримання Святого Духаに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。