• 4. Жити за Духом (Івана 6:26-40)

  • 2022/12/23
  • 再生時間: 43 分
  • ポッドキャスト

4. Жити за Духом (Івана 6:26-40)

  • サマリー

  • Спершу розгляньмо декілька уривків з інших місць у Біблії. У Листі до римлян 8:5 написано: «Бо ті, хто ходить за тілом, думають про тілесне, а хто за духом про духовне». А нижче, у Листі до римлян 8:12-14 написано: «Тому то, браття, ми не боржники тіла, щоб жити за тілом. Бо коли живете за тілом, то маєте вмерти, а коли духом умертвляєте тілесні вчинки, то будете жити. Бо всі, хто водиться Духом Божим, вони сини Божі».
    Наш Господь спас нас від усіх наших гріхів. Наш Господь прийшов на цю землю як наш Спаситель і спас нас від усіх наших гріхів. Дуже добре знаючи, якими справді слабкими ми є, наш Господь прийшов на цю землю і забрав усі гріхи всіх людей, прийнявши хрещення у віці 30 років. Він також ніс гріхи світу на Хрест, був розп’ятий і пролив Свою кров, і таким чином прийняв прокляття і засуд за наші гріхи. Отож, спасши нас від гріхів євангелієм води та Духа, Ісус став нашим дійсним Спасителем. Живучи в цьому світі, ми маємо дуже багато недоліків і слабкостей, та все ж наш Господь прийшов на цю землю, щоб стати нашим Спасителем, прийняв хрещення, помер на Хресті, воскрес із мертвих, і таким чином спас нас усіх.

     

    https://www.bjnewlife.org/ 
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission 
    https://www.facebook.com/shin.john.35 

    続きを読む 一部表示
activate_samplebutton_t1

あらすじ・解説

Спершу розгляньмо декілька уривків з інших місць у Біблії. У Листі до римлян 8:5 написано: «Бо ті, хто ходить за тілом, думають про тілесне, а хто за духом про духовне». А нижче, у Листі до римлян 8:12-14 написано: «Тому то, браття, ми не боржники тіла, щоб жити за тілом. Бо коли живете за тілом, то маєте вмерти, а коли духом умертвляєте тілесні вчинки, то будете жити. Бо всі, хто водиться Духом Божим, вони сини Божі».
Наш Господь спас нас від усіх наших гріхів. Наш Господь прийшов на цю землю як наш Спаситель і спас нас від усіх наших гріхів. Дуже добре знаючи, якими справді слабкими ми є, наш Господь прийшов на цю землю і забрав усі гріхи всіх людей, прийнявши хрещення у віці 30 років. Він також ніс гріхи світу на Хрест, був розп’ятий і пролив Свою кров, і таким чином прийняв прокляття і засуд за наші гріхи. Отож, спасши нас від гріхів євангелієм води та Духа, Ісус став нашим дійсним Спасителем. Живучи в цьому світі, ми маємо дуже багато недоліків і слабкостей, та все ж наш Господь прийшов на цю землю, щоб стати нашим Спасителем, прийняв хрещення, помер на Хресті, воскрес із мертвих, і таким чином спас нас усіх.

 

https://www.bjnewlife.org/ 
https://youtube.com/@TheNewLifeMission 
https://www.facebook.com/shin.john.35 

4. Жити за Духом (Івана 6:26-40)に寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。