• Коментарі та Проповіді на основі Книги Об’явлення : Чи Справді Наближається Вік Антихриста, Мучеництва, Вознесіння та Тисячолітнього Царства? (II)

  • 著者: The New Life Mission
  • ポッドキャスト

Коментарі та Проповіді на основі Книги Об’явлення : Чи Справді Наближається Вік Антихриста, Мучеництва, Вознесіння та Тисячолітнього Царства? (II)

著者: The New Life Mission
  • サマリー

  • Більшість християн сьогодні вірить у вознесіння перед настанням терпінь. Вони вірять в це псевдовчення, що навчає їх, нібито вони будуть узяті до неба перед настанням семирічного Великого Горя, і тому ведуть ледаче релігійні життя та живуть для власного задоволення. Але спасіння святих станеться тільки після того, як минуть лиха семи сурем, коли проллються шість лих – тобто вознесіння станеться після приходу антихриста серед глобального хаосу і мук народжених знову святих, коли засурмить сьома сурма. Сам бо Господь тоді зійде з неба і народжені знову святі воскреснуть та будуть взяті до неба (1 До солунян 4:16-17). Того дня кожен на цій землі стоятиме на перехресті доріг своєї вічності. Праведні, народжені знову з віри в "євангеліє води і Духа" воскреснуть і будуть взяті до неба, й так успадкують Тисячолітнє Царство і вічне Царство Небесне, а грішники, котрі не зможуть взяти участь у цьому першому воскресінні, зазнають великих кар розлитих Богом семи чаш і будуть вкинуті у вічний вогонь пекла. Тому мусите зараз покинути хибні релігійні доктрини, похоті та сумнівні цінності цього світу, і прийняти Слово Боже. Сподіваюся і молюся, щоб ви через читання моїх книг про євангеліє води і Духа отримали благословення очищення гріхів та без страху зустріли другий прихід нашого Господа.
    Copyright © 2006, видавництво Гефзібах
    続きを読む 一部表示
activate_samplebutton_t1
エピソード
  • Ch8-1. Сурми, які проголосять сім кар (Об’явлення 8:1-13)
    2022/12/21

    Об’явлення 8 описує кари, які Бог зішле на землю. Тут одним із найважливіших питань є те, чи святі будуть серед тих, котрі страждатимуть від цих кар. Біблія каже нам, що святі також пройдуть через кари семи сурем. Вони пройдуть через усі кари крім останньої. Кари семи сурем, описані у цій главі, - це саме ті кари, які Бог зішле на землю. Бог каже нам, що Він покарає світ карами, які почнуться із звуками семи сурем.

     

    https://www.bjnewlife.org/ 
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission 
    https://www.facebook.com/shin.john.35 

    続きを読む 一部表示
    17 分
  • Ch8-2. Чи справді прийдуть кари семи сурм? (Об’явлення 8:1-13)
    2022/12/21

    У Об’явленні 5 з’являється книга, запечатана сімома печатками, яку взяв Ісус. Це означало, що Ісусу таким чином довірено усю владу і силу Бога та що Він надалі вестиме світ згідно Божого плану. Об’явлення 8 починається уривком: “І коли сьому печатку розкрив, німа тиша настала на небі десь на півгодини. І я бачив сімох Анголів, що стояли перед Богом. І дано було їм сім сурем”. Отже Ісус відкриває сьому печатку книги і показує нам речі, що мають статися.
    Розділ 8 починається словами про те, що кари семи сурем почнуться з молитов святих. Починаючи з вірша 6 і далі цей розділ каже про кари семи сурем, які прийдуть на цей світ.

    https://www.bjnewlife.org/
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission
    https://www.facebook.com/shin.john.35

    続きを読む 一部表示
    46 分
  • Ch9-1. Кара криниці безодні (Об’явлення 9:1-21)
    2022/12/21

    Вірш 1: І засурмив п’ятий Ангол, і я бачив зорю, що спала із неба додолу. І їй даний був ключ від криниці безодньої.
    Те, що Бог дав ангелу ключ від криниці безодньої означає, що Він вирішив послати на людство кару таку жахливу, як пекло.
    Бездонна криниця – це, іншими словами, безодня, тобто місце нескінченно глибоке. Щоб зіслати страждання на Антихриста, що житиме на землі, його послідовників і тих, котрі опираються праведним, Бог відкриє бездонну криницю. Він дав ключ від цієї криниці безодньої п’ятому ангелу. Це страхітлива кара, така ж грізна, як саме пекло.

    https://www.bjnewlife.org/
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission
    https://www.facebook.com/shin.john.35

    続きを読む 一部表示
    19 分

あらすじ・解説

Більшість християн сьогодні вірить у вознесіння перед настанням терпінь. Вони вірять в це псевдовчення, що навчає їх, нібито вони будуть узяті до неба перед настанням семирічного Великого Горя, і тому ведуть ледаче релігійні життя та живуть для власного задоволення. Але спасіння святих станеться тільки після того, як минуть лиха семи сурем, коли проллються шість лих – тобто вознесіння станеться після приходу антихриста серед глобального хаосу і мук народжених знову святих, коли засурмить сьома сурма. Сам бо Господь тоді зійде з неба і народжені знову святі воскреснуть та будуть взяті до неба (1 До солунян 4:16-17). Того дня кожен на цій землі стоятиме на перехресті доріг своєї вічності. Праведні, народжені знову з віри в "євангеліє води і Духа" воскреснуть і будуть взяті до неба, й так успадкують Тисячолітнє Царство і вічне Царство Небесне, а грішники, котрі не зможуть взяти участь у цьому першому воскресінні, зазнають великих кар розлитих Богом семи чаш і будуть вкинуті у вічний вогонь пекла. Тому мусите зараз покинути хибні релігійні доктрини, похоті та сумнівні цінності цього світу, і прийняти Слово Боже. Сподіваюся і молюся, щоб ви через читання моїх книг про євангеліє води і Духа отримали благословення очищення гріхів та без страху зустріли другий прихід нашого Господа.
Copyright © 2006, видавництво Гефзібах

Коментарі та Проповіді на основі Книги Об’явлення : Чи Справді Наближається Вік Антихриста, Мучеництва, Вознесіння та Тисячолітнього Царства? (II)に寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。