• Ch1-2. Справедливість Божа, що Виявляється у Євангелії (Лист до Римлян 1:16-17)

  • 2022/12/20
  • 再生時間: 1 時間 3 分
  • ポッドキャスト

Ch1-2. Справедливість Божа, що Виявляється у Євангелії (Лист до Римлян 1:16-17)

  • サマリー

  • Апостол Павло не соромився Христового Євангелія. Він постійно свідчив про нього. Проте, однією з причин того, чому багато людей продовжують страждати, незважаючи на те, що вірять в Ісуса, є їх гріхи. Іншою є те, що вони нічого не знають про Божу справедливість. Ми можемо одержати спасіння через віру в Божу справедливість, поступившись при цьому нашою особистою праведністю.
    Чому Апостол Павло не соромився Євангелія? Насамперед тому, що саме в Євангелії розкривалася Божа справедливість.
    Євангеліє, по–грецьки «euaggelіon» означає «блага звістка». Коли у Вифлеємі народився Ісус, пастухам, які тієї ночі стерегли своєї череди, з’явився ангел Божий і сказав їм: «Слава Богу на висоті, і на землі мир, у людях добра воля!» (Євангеліє від Луки 2:14). Ось блага звістка, «на землі мир, у людях добра воля». Господнє Євангеліє врятувало усіх нас від гріхів і змило всі гріхи світу. Ісус знищив усі наші гріхи. Він Сам змив усі гріхи тих, котрі подібно хробакам корчилися в купі гною та які грішили серед бруду.

     

    https://www.bjnewlife.org/ 
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission 
    https://www.facebook.com/shin.john.35 

    続きを読む 一部表示
activate_samplebutton_t1

あらすじ・解説

Апостол Павло не соромився Христового Євангелія. Він постійно свідчив про нього. Проте, однією з причин того, чому багато людей продовжують страждати, незважаючи на те, що вірять в Ісуса, є їх гріхи. Іншою є те, що вони нічого не знають про Божу справедливість. Ми можемо одержати спасіння через віру в Божу справедливість, поступившись при цьому нашою особистою праведністю.
Чому Апостол Павло не соромився Євангелія? Насамперед тому, що саме в Євангелії розкривалася Божа справедливість.
Євангеліє, по–грецьки «euaggelіon» означає «блага звістка». Коли у Вифлеємі народився Ісус, пастухам, які тієї ночі стерегли своєї череди, з’явився ангел Божий і сказав їм: «Слава Богу на висоті, і на землі мир, у людях добра воля!» (Євангеліє від Луки 2:14). Ось блага звістка, «на землі мир, у людях добра воля». Господнє Євангеліє врятувало усіх нас від гріхів і змило всі гріхи світу. Ісус знищив усі наші гріхи. Він Сам змив усі гріхи тих, котрі подібно хробакам корчилися в купі гною та які грішили серед бруду.

 

https://www.bjnewlife.org/ 
https://youtube.com/@TheNewLifeMission 
https://www.facebook.com/shin.john.35 

Ch1-2. Справедливість Божа, що Виявляється у Євангелії (Лист до Римлян 1:16-17)に寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。