• Ch1-2. Чи ви справді маєте спільність з Богом? (1 Івана 1:1-10)

  • 2022/12/22
  • 再生時間: 1 時間 4 分
  • ポッドキャスト

Ch1-2. Чи ви справді маєте спільність з Богом? (1 Івана 1:1-10)

  • サマリー

  • Біблія каже, що якщо стверджуємо, що маємо спільність з Богом, та все ж ходимо в темряві, то ми – брехуни, але якщо перебуваємо в світлі Правди, подібно як Господь перебуває в світлі, тоді маємо спільність з Богом. Тому мусимо зрозуміти, що ми, святі та слуги Божі, також можемо мати правдиву спільність один з одним завдяки вірі, тільки перебуваючи в світлі Правди.
    Ми віримо в Боже світло Правди, а також проповідуємо іншим людям євангеліє води та Духа, євангеліє спасіння, щоб вони могли звільнитися від духовної смерті у вірі. Якщо ми живемо з вірою в Боже світло Правди, то також стаємо дітьми світла, котрі чинять Правду. Тож для того, щоб мати правдиву спільність один з одним, ми повинні спочатку прийняти в свої серця правду євангелія води та Духа у вірі. Якщо ж, з іншого боку, ми не можемо побачити світла Правди, котре об’явилося нам у євангелії води та Духа, і тому нездатні перебувати у вірі, то зрештою опинимося в темряві.

     

    https://www.bjnewlife.org/ 
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission 
    https://www.facebook.com/shin.john.35 

    続きを読む 一部表示
activate_samplebutton_t1

あらすじ・解説

Біблія каже, що якщо стверджуємо, що маємо спільність з Богом, та все ж ходимо в темряві, то ми – брехуни, але якщо перебуваємо в світлі Правди, подібно як Господь перебуває в світлі, тоді маємо спільність з Богом. Тому мусимо зрозуміти, що ми, святі та слуги Божі, також можемо мати правдиву спільність один з одним завдяки вірі, тільки перебуваючи в світлі Правди.
Ми віримо в Боже світло Правди, а також проповідуємо іншим людям євангеліє води та Духа, євангеліє спасіння, щоб вони могли звільнитися від духовної смерті у вірі. Якщо ми живемо з вірою в Боже світло Правди, то також стаємо дітьми світла, котрі чинять Правду. Тож для того, щоб мати правдиву спільність один з одним, ми повинні спочатку прийняти в свої серця правду євангелія води та Духа у вірі. Якщо ж, з іншого боку, ми не можемо побачити світла Правди, котре об’явилося нам у євангелії води та Духа, і тому нездатні перебувати у вірі, то зрештою опинимося в темряві.

 

https://www.bjnewlife.org/ 
https://youtube.com/@TheNewLifeMission 
https://www.facebook.com/shin.john.35 

Ch1-2. Чи ви справді маєте спільність з Богом? (1 Івана 1:1-10)に寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。