• Ch2-1. Ісус Христос – це дійсний Бог (1 Івана 2:1-5)

  • 2022/12/22
  • 再生時間: 1 時間 18 分
  • ポッドキャスト

Ch2-1. Ісус Христос – це дійсний Бог (1 Івана 2:1-5)

  • サマリー

  • У Першому листі Івана 2:1 апостол Іван каже: «Діточки мої, це пишу я до вас, щоб ви не грішили». Він пояснює, що його Перший лист має на меті не дозволити святим чинити гріх невіри в Ісуса, дійсного Бога. У цьому уривку: «щоб ви не грішили», слово «гріх» означає «гріх на смерть» (1 Івана 5:16). Іван хоче, щоб всі святі твердо стояли у євангелії води та Духа. Він також хоче, щоб вони повірили, що Ісус Христос – це Сам Бог, Син Божий, а також Спаситель, котрий забрав наші гріхи.
    Нагадуючи кожному, і святим, і невіруючим, що Ісус Христос – це дійсний Господь і Спаситель, апостол Іван переконує нас не чинити гріх невіри в божественність Ісуса Христа. Ми можемо грішити перед Богом нашими тілами та серцями, але є один гріх, котрого ми ніколи не повинні чинити. Це гріх невіри в хрещення, котре Син Божий Ісус прийняв, щоб забрати наші гріхи, і в дорогоцінну кров, котру цей Син Божий пролив для нас. Саме цей гріх апостол Іван хоче не дозволити нам чинити, тому що саме він привів би нас до вічної смерті.

     

    https://www.bjnewlife.org/ 
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission 
    https://www.facebook.com/shin.john.35 

    続きを読む 一部表示
activate_samplebutton_t1

あらすじ・解説

У Першому листі Івана 2:1 апостол Іван каже: «Діточки мої, це пишу я до вас, щоб ви не грішили». Він пояснює, що його Перший лист має на меті не дозволити святим чинити гріх невіри в Ісуса, дійсного Бога. У цьому уривку: «щоб ви не грішили», слово «гріх» означає «гріх на смерть» (1 Івана 5:16). Іван хоче, щоб всі святі твердо стояли у євангелії води та Духа. Він також хоче, щоб вони повірили, що Ісус Христос – це Сам Бог, Син Божий, а також Спаситель, котрий забрав наші гріхи.
Нагадуючи кожному, і святим, і невіруючим, що Ісус Христос – це дійсний Господь і Спаситель, апостол Іван переконує нас не чинити гріх невіри в божественність Ісуса Христа. Ми можемо грішити перед Богом нашими тілами та серцями, але є один гріх, котрого ми ніколи не повинні чинити. Це гріх невіри в хрещення, котре Син Божий Ісус прийняв, щоб забрати наші гріхи, і в дорогоцінну кров, котру цей Син Божий пролив для нас. Саме цей гріх апостол Іван хоче не дозволити нам чинити, тому що саме він привів би нас до вічної смерті.

 

https://www.bjnewlife.org/ 
https://youtube.com/@TheNewLifeMission 
https://www.facebook.com/shin.john.35 

Ch2-1. Ісус Христос – це дійсний Бог (1 Івана 2:1-5)に寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。