• Ch7-5. Плоть служить закону гріха (Лист до Римлян 7:24–25)

  • 2022/12/21
  • 再生時間: 55 分
  • ポッドキャスト

Ch7-5. Плоть служить закону гріха (Лист до Римлян 7:24–25)

  • サマリー

  • Яке ваше духовне життя? «Бадьорий бо дух, але немічне тіло» (Євангеліє від Матвія 26:41). Хіба не те ж саме спостерігається й у вашому житті?
    Біблія каже нам: «Тому то я сам служу розумом Законові Божому, але тілом закону гріховному...» Ці Закони панують над нами. Серця наші створені для того, щоб любити Бога та істину, але для плоті цілком природним є служіння закону гріха. Слово Боже каже нам про те, що серце служить Євангелію і Його правді, у той час як плоть слугує тільки гріху.
    Чи знаєте ви, що таке закон гріха? Ми хочемо жити вірою й, будучи праведниками й слугами Божими, почуваємось хоробрими й сильними, як леви, коли наша плоть не служить гріху. І навпаки, ми маємо почуття безсилля, коли наша плоть потурає і служить гріху. Нам здається, що зможемо бути повними щастя й сміливості, якщо не будемо грішити, але насправді в нас немає жодної впевненості в тому, що ми вже ніколи не будемо грішити. Від цієї думки стискуються серця праведних слуг Божих.

    https://www.bjnewlife.org/
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission
    https://www.facebook.com/shin.john.35

    続きを読む 一部表示
activate_samplebutton_t1

あらすじ・解説

Яке ваше духовне життя? «Бадьорий бо дух, але немічне тіло» (Євангеліє від Матвія 26:41). Хіба не те ж саме спостерігається й у вашому житті?
Біблія каже нам: «Тому то я сам служу розумом Законові Божому, але тілом закону гріховному...» Ці Закони панують над нами. Серця наші створені для того, щоб любити Бога та істину, але для плоті цілком природним є служіння закону гріха. Слово Боже каже нам про те, що серце служить Євангелію і Його правді, у той час як плоть слугує тільки гріху.
Чи знаєте ви, що таке закон гріха? Ми хочемо жити вірою й, будучи праведниками й слугами Божими, почуваємось хоробрими й сильними, як леви, коли наша плоть не служить гріху. І навпаки, ми маємо почуття безсилля, коли наша плоть потурає і служить гріху. Нам здається, що зможемо бути повними щастя й сміливості, якщо не будемо грішити, але насправді в нас немає жодної впевненості в тому, що ми вже ніколи не будемо грішити. Від цієї думки стискуються серця праведних слуг Божих.

https://www.bjnewlife.org/
https://youtube.com/@TheNewLifeMission
https://www.facebook.com/shin.john.35

Ch7-5. Плоть служить закону гріха (Лист до Римлян 7:24–25)に寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。