エピソード

  • قسمت۱۲ - والد درون مهربون و کودکی که منم
    2022/02/03
    ما توی دنیایی زندگی می‌کنیم که همه جوامع مشتاقند که جمعیت جوان داشته باشند.اما از جهتی هم توانمند کردن جوانان هم یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های هر جامعه‌ای هست. با رواج نیروهای مخرب، یک برنامه آموزشی چطور می‌تونه در برابر این رگبار آسیب‌هایی که نیروی جوانی رو هدف قرار دادن مراقبت کنه؟‌ آیا واقعا یک فرد بیست ساله نمی‌تونه در مسیر سازندگی جامعه‌اش نقش موثری داشته باشه؟
    続きを読む 一部表示
    30 分
  • قسمت ۱۱ - رشته آبیاری گیاهان دریایی
    2022/01/20
    چطور همبستگی و اراده جمعی به صورت تحرکاتی در سطح مردمی نمایان می‌شه، درسته؟ جای آموزش مستقیم برای ایجاد تحرک جمعی و مواجهه با موانع چیه؟ چطور آموزش کمک می‌کنه که فرد و جامعه به سمت رهایی حرکت کنه؟ یک برنامه آموزشی چطور می‌تونه منابع انسانی پرورش بده؟ یک برنامه آموزشی لازمه چه قابلیت‌هایی رو در شرکت کنندگان پرورش بده؟
    続きを読む 一部表示
    30 分
  • قسمت ۱۰ - نیایش جمعی علیه خرافات فرهنگی
    2022/01/13
    وقتی بر اساس قرائتمون از جامعه و درک نیازهامون تخیل می‌کنیم، پشت این تصویر ذهنی و چشم‌اندازی که می‌سازیم باید باوری برای تغییر وضعیت موجود وجود داشته باشه. خواستی با تمام وجود،‌ یا تلاش برای این که چنین میل و کششی رو در خودمون تقویت کنیم. درغیراین صورت تخیلمون، تصویری بی‌جان و بی‌تحرک و تبدیل به حسرت یا آرزویی دست نیافتنی می‌شه. من بیان این تمنا و اشتیاق برای تحرک و کمال رو نیایش نام‌گذاری می‌کنم.
    続きを読む 一部表示
    30 分
  • قسمت ۹ - از اقدامات فست فودی تا اقدامات رابین هودی اجتماعی
    2022/01/06
    چطور به کمک پروژه‌های توسعه اقتصادی-‌اجتماعی توی محله‌ها و دهکده‌ها می‌شه به گسترش رفاه کمک کرد؟ وقتی ما در مورد رفاه در یک محله صحبت می‌کنیم، حائز اهمیته که اون جامعه نیازشو در چی می‌بینه؟ چه فهمی از رفاه داره؟ اصلا مفهوم واقعیت اجتماعی چیه؟ احساس تعلق و مشارکت عمومی چه نقشی در ایجاد رفاه در یک جامعه دارن؟
    続きを読む 一部表示
    30 分
  • قسمت ۸ - با یه سطل ماست اگه دریا دوغ بشه چی می‌شه؟
    2021/12/30
    ما وقتی مسئله بحران‌های جهانی رو در سطح کلان بررسی می‌کنیم، کل دنیا رو در نظر می‌گیریم، تمام اهالی یک کشور رو مخاطب اقدامات خودمون می‌دونیم، ممکنه دچار این خطا بشیم که عینیت رو از دست بدیم، نتونیم قرائت دقیقی داشته باشیم و نیازها و امکاناتمون رو به درستی تشخیص بدیم. کوچک کردن مرزهای جغرافیایی به محله‌های شهری و روستاها به ما کمک می‌کنه که با یک جامعه‌ مشخص، با فرهنگ و جمعیت معین رو به رو باشیم
    続きを読む 一部表示
    30 分
  • قسمت ۷ - شباهت پدر با سینما
    2021/12/23
    با مفهوم برابری به عنوان اصل بنیادین امید آشنا شدیم. اما چطور اصل برابری، فرد رو در جهت این‌ که بانی وحدت، مشارکت وهمبستگی باشه، کمک می‌کنه؟ چطور بر اساس اصل برابری و هدف اخلاقی دوجانبه، به مفهوم مشورت می‌رسیم؟ نیازهای کلان یک جامعه رو چطور می‌شه شناخت و برای پاسخ دادن بهش اقدام کرد؟ نقش موسسات در این بین چیه؟
    続きを読む 一部表示
    30 分
  • قسمت ۶ - از ژل کتیرا تا کراتین مو
    2021/12/16
    وقتی با بحران‌های بزرگتر جهانی مواجه می‌شیم معنای هارمونی و مشارکت در بین فرد، جامعه و موسسات معنای دقیق‌تری پیدا می‌کنه. به مرور درک می‌کنیم که چطور توانمون رو به جای نزاع، رقابت و برتری نسبی از هم، صرف هماهنگی با هم بکنیم. چطوری می‌تونیم در برابر بحران‌ها سطح متعالی‌تری از حیات اجتماعی رو تجربه کنیم؟ سطحی که فراتر و توانمندتر از قوای تک تک‌مون، جوامع و موسساتمون باشه.
    続きを読む 一部表示
    30 分
  • قسمت ۵ - بشر؟ کدوم بشر؟
    2021/12/09
    ما توی برنامه قبل درباره امید اجتماعی، با دقیق‌تر کردن درکمون از برابری و ماهیت انسان، به فهم عمیق‌تری از عدالت رسیدیم. همبستگی بین انسان‌ها رو به هارمونی بین نت‌ها تشبیه کردیم که در کنار هم یک کل واحد یا یک ملودی رو می‌سازن. این تصویر زیباییه ولی من دوباره به همون سوالم برمی‌گردم که چنین تصویری چقدر با واقعیت پر از جنگ، رقابت و نفرت دنیای ما تطبیق داره؟‌ چطور می‌تونیم به چنین تصویری اعتماد کنیم؟
    続きを読む 一部表示
    30 分