エピソード

  • روند مشورت و تصمیم‌گیری در فرهنگ صلح
    2025/01/06
    طرفداران صلح بر این عقیده‌اند که چنان‌چه جنگ و خشونت نوعی سیاست‌ورزی و یا یک گزینه است، مطمئنا پرهیز از خشونت و رفتار مسالمت‌آمیز نیز می‌تواند گزینه دیگری باشد با توجه به این که صلح پایدار تنها به معنی عدم درگیری مسلحانه یا آتش‌بس نیست، بلکه نیازمند یک فرایند مثبت، پویا و مشارکتی هست که در آن دیپلماسی و گفتگو ترویج می‌شود و اختلافات با روحیه و تفاهم متقابل حل و فصل می‌گردد.
    گزیده‌ای از سخنرانی خانم دکتر فرح دوستدار در ۳۴امین کنفرانس سالانه انجمن دوستداران فرهنگ ایرانی - بخش اول.
    続きを読む 一部表示
    12 分
  • نقش موسیقی در ایجاد تمدنی پیشرو (بخش ۲)
    2024/12/30
    امیدوارم زحماتی که همه دوستان، همه کسانی که ایران را به راستی دوست دارند و کسانی که دل‌سوز هستند برای این مملکت از طریق وحدتی که ما حس می‌کنیم بین همه ماها با هر دینی که داشته باشیم، هر عقیده‌ای که داشته باشیم، ولی این پایه داستان ما یکیست، این پایه در آینده حتماً خواهد بود.
    گزیده‌ای از سخنرانی آقای بیژن خادم میثاق در ۳۴امین کنفرانس سالانه انجمن دوستداران فرهنگ ایرانی - بخش دوم و پایانی.
    続きを読む 一部表示
    15 分
  • نقش موسیقی در ایجاد تمدنی پیشرو
    2024/12/23
    مهم‌ترین و معروف‌ترین هنرمند موسیقی ایران، باربَد یا باربُد هست که در زمان ساسانیان وسلطنت خسرو پرویز زندگی می‌کرده. خسرو پرویز خیلی موسیقی دوست داشت. وقتی وزرا می‌خواستند درباره موضوعی حساس با پادشاه صحبت کنند اول از باربد خواهش می‌کردند یک تک‌نوازی داشته باشد تا قلب پادشاه نرم شود و برای گوش کردن درخواست‌های وزرا آمادگی پیدا کند.
    گزیده‌ای از سخنرانی آقای بیژن خادم میثاق در ۳۴امین کنفرانس سالانه انجمن دوستداران فرهنگ ایرانی - بخش اول.
    続きを読む 一部表示
    14 分
  • مفاهیم و اصول یک فرهنگ صلح پایدار و فراگیر: به سوی گفتمانی سازنده (بخش ۵ و پایانی)
    2024/12/16
    دیر یا زود نسبی‌گرایی جای خودش را به شک‌گرایی، بدبینی و نهیلیسم می‌دهد، مرز بین حقیقت و کذب ناپدید می‌شود و جامعه خود را در وضعیتی از هرج و مرج ذهنی، اخلاقی و فرهنگی واقعی می‌یابد. لذت‌طلبی و خودشیفتگی جانشین تعالی روح و انقطاع نفسانی می‌شود، نظریه‌های علمی به تدریج سطحی‌تر و نازک‌تر می‌شوند و در نهایت به گزاره‌های ساختگی و خیالی تقلیل می‌یابند، علم و فلسفه فقط با اهداف فایده‌گرایانه آغشته می‌شوند...
    گزیده‌ای از سخنرانی آقای دکتر بهروز ثابت در ۳۴امین کنفرانس سالانه انجمن دوستداران فرهنگ ایرانی - بخش پنجم.
    続きを読む 一部表示
    12 分
  • مفاهیم و اصول یک فرهنگ صلح پایدار و فراگیر: به سوی گفتمانی سازنده (بخش ۴)
    2024/12/09
    لازم به تذکر است که هر چند سرمایه‌داری گاهی می‌تواند به تقویت گرایش‌های مادی‌گرایانه منجر شود اما این دو مفهوم هم‌معنی نیستند چرا که سرمایه‌داری می‌تواند در جوامعی وجود داشته باشد که به اصول معنوی، اخلاقی و اجتماعی هم اهمیت می‌دهند. همان‌طور که مادی‌گرایی می‌تواند در نظام‌های غیرسرمایه‌داری یا سوسیالیستی هم وجود داشته باشد.
    گزیده‌ای از سخنرانی آقای دکتر بهروز ثابت در ۳۴امین کنفرانس سالانه انجمن دوستداران فرهنگ ایرانی - بخش چهارم.
    続きを読む 一部表示
    13 分
  • مفاهیم و اصول یک فرهنگ صلح پایدار و فراگیر: به سوی گفتمانی سازنده (بخش ۳)
    2024/12/02
    تمدن غربی که در آن ارزش‌های مدرن حقوق بشر، دموکراسی و آزادی پدیدار شده می‌تواند یکی از منابع اصلی مطالعه در فرهنگ صلح باشد. این تمدن با تأکید بر اصول انسانی و آزادی‌های فردی چارچوبی فراهم می‌کند که بررسی آن می‌تواند به درک عمیق‌تری از مبانی صلح و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز در جهان کمک بکند.
    گزیده‌ای از سخنرانی آقای دکتر بهروز ثابت در ۳۴‌امین کنفرانس سالانه انجمن دوستداران فرهنگ ایرانی - بخش سوم.
    続きを読む 一部表示
    14 分
  • مفاهیم و اصول یک فرهنگ صلح پایدار و فراگیر: به سوی گفتمانی سازنده (بخش ۲)
    2024/11/25
    حضرت عبدالبهاء می‌فرمایند «... ای عقلای عالم، ای فلاسفه غرب، ای دانایان امم، ابر تاریکی در پی که افق انسانی را احاطه نماید و طوفان شدیدی در عقب که کشتی‌های حیات بشر را درهم شکند و سیل شدیدی عنقریب مدن و دیار اروپ را احاطه کند، پس بیدار شوید بیدار شوید، هوشیار گردید هوشیار گردید تا جمیع به نهایت همت برخیزیم و به عون و عنایت الهیه علم وحدت عالم انسانی را برافرازیم و صلح عمومی را ترویج کنیم تا عالم انسانی را از این خطر عظیم نجات دهیم.»
    گزیده‌ای از سخنرانی آقای دکتر بهروز ثابت در ۳۴امین کنفرانس سالانه انجمن دوستداران فرهنگ ایرانی - بخش دوم.
    続きを読む 一部表示
    13 分
  • مفاهیم و اصول یک فرهنگ صلح پایدار و فراگیر: به سوی گفتمانی سازنده (بخش ۱)
    2024/11/18
    این روزها صحبت از صلح کار دشواری است زیرا در هر گوشه از جهان یا جنگی در جریان است یا شرایط برای تشدید فضای جنگی که می‌تواند به راحتی ابعاد جهانی پیدا کند فراهم است. این وضعیت به قدری خطرناک است که دولت‌ها یا سیاستمداران با بی‌پروایی در باره جنگ جهانی سوم صحبت می‌کنند، به طور کلی چشم‌انداز تیره وتار است. زیرا حدود ۱۲۵۰۰ کلاهک هسته‌ای در زرادخانه‌های هسته‌ای جهان وجود دارد.
    گزیده‌ای از سخنرانی آقای دکتر بهروز ثابت در ۳۴ امین کنفرانس سالانه انجمن دوستداران فرهنگ ایرانی - بخش اول.
    続きを読む 一部表示
    12 分